Ud i Guds natur

Kom med ud og gå –  gåture med frisk luft og i Guds underfundige og smukke natur. Det bliver et helt simpelt koncept - vi går sammen og kan snakke om stort og småt, og stadig nå hjem igen til frokosttid.

I denne usædvanlige tid, er det vigtigt at fokusere på alt det vi stadig kan gøre sammen. I denne tid med ”corona-forsigtighed” er en del aflysninger mange steder i Nordjylland og derfor er det meget oplagt at være sammen på en anden måde end den vi plejer, så vi stadig kan være en del af et fællesskab som kirken tilbyder. Mødestedet vil skiftevis være mellem Vestbjerg kirkecenter, Sulsted sognegård og Sulsted kirke.

Torsdag d. 19. november bliver første gang vi mødes til kirkegang kl. 10.15 i grupper af 10 personer. Denne torsdag mødes vi foran Vestbjerg kirkecenter.

Der vil hver gang være to forskellige ruter, som man kan tilmelde sig. Én rute på 5 km og en rute på 1,5-2 km. For så vidt muligt vil sognepræst Kristinna Brejner være med på den ene rute og en frivillig vil føre an på den anden rute.

Tag evt. en lille kande the/kaffe med, som kan nydes i et eventuelt solstrejf stående eller siddende og en lille flaske vand er altid godt at ha med.

Det aflyses på dagen, hvis vejret er meget dårligt – holde øje på vores hjemmeside og facebookside. Hjælp gerne med at dele det nye tiltag.

Tilmelding skal ske til Kristinna Brejner. Sms el. ring til 5380 9381, eller mail til krkb@km.dk.

Vi mødes kl. 10.15.

Torsdag d. 19. nov. foran Vestbjerg kirkecenter.

Torsdag d. 26.nov. foran Sulsted sognegård. (To frivillige).

Torsdag d. 3.dec foran Sulsted kirke.

Torsdag d. 10.dec. foran Vestbjerg Kirkecenter. (To frivillige).

Torsdag d. 17. dec. Sulsted Sognegård.

Med venlig hilsen Sulsted sogns menighedsråd og Kristinna Brejner.