Aflysninger i Sulsted sogn grundet Covid19

Alle koncerter, foredrag, babysalmesang, konfirmandforberedelse, minikonfirmandundervisning og andre arrangementer i kirken, sognegården og kirkecenteret er aflyst. Dette gælder til og med den 17.5.20

Gudstjenesterne i sognet er aflyst til og med den 17.5.20 - vi vil så snart det er muligt melde ud om, hvornår vi igen kan komme i kirke, men indtil da, kan du/I gå i kirke hjemme fra sofaen se HER.

Alle konfirmationerne i maj er aflyst og de nye datoer kan ses HER

Dåd og vielser kan stadig afholdes, men der må ikke deltage mere end 10 mennesker inklusiv betjening, derfor opfordrer vi familier til af udsætte både vielser og dåb til senere på året.

Bisættelser og begravelser må stadig afholdes - dog med den begrænsning, at der kun må være 1 person pr 4 kvm2 - i Sulsted kirke svarer det til 22 mennesker. Deltagere vil blive mødt i kirkedøren af præst og graver og blive bedt om at spritte sig af og placere sig på hver anden kirkebænk, hvor der ligger sangark.

Hvis du har brug for at snakke med en præst kan vi kontaktes hver dag mellem 10-12

Sognepræst Ane Sund Katborg - mail: ansk@km.dk - mobil: 26330537

Sognepræst Ole Raakjær - mail: or@km.dk - mobil: 31332355