Sorggruppe

Sorgen - et landskab man skal leve i

Sorggruppe for voksne, der har mistet nære pårørende

Sorgen – et landskab man skal leve i

Sorggruppe i Sulsted sogn, forår 2020

28. januar begynder en sorggruppe i Sulsted sogn.

Når man har mistet en nær pårørende, kan det være en støtte at tale med mennesker, som har oplevet det samme som en selv. Det kan man gøre i en sorggruppe.

Sorggruppen er ikke et terapi- eller behandlingstilbud, men en mulighed for at finde støtte i den svære tid, som følger efter tabet af en nærtstående slægtning eller ven. Det handler ikke om at fjerne sorgen for at ”komme videre”, men at finde vej i det ”landskab”, man nu for altid skal leve i og leve med. Og fællesskabet med andre, der har mistet, kan hjælpe med at bære sorgen og den forandrede hverdag.

Sorggruppen finder sted i Sulsted kirke, Sulsted kirkevej, 9381 Sulsted, 28/1, 18/2, 4/3, 17/3, 31/3, 14/4, 29/4 og 6/5 kl. 19.00-21.30 og henvender sig til voksne, der har mistet nære pårørende. Man er velkommen til at deltage - også selvom man ikke bor i Sulsted eller Vestbjerg.

Gruppen ledes af sognepræsterne Ane Sund Katborg (tlf.26330537, ansk@km.dk ) og Ole Raakjær (tlf. 31332355, or@km.dk). Er du interesseret i deltage kan ringe eller maile.